Idegenvezető képzés

A blog azért jött létre, hogy az idegenvezető szakmában dolgozó és idegenvezető tanfolyamra járó szakemberek kicserélhessék tapasztalataikat. IDEGENVEZETŐ TANFOLYAM, OKJ KÉPZÉS A szakképesítés megnevezése: idegenvezető Az idegenvezető OKJ azonosítója: 54 812 01 1000 00 00-idegenvezető Az idegenvezető szakképesítés szintje: Emelt szintű szakképesítés Az idegenvezető tanfolyamra valójelentkezés feltétele: Érettségi vizsga Az idegenvezető munkaterületének leírása: Az idegenvezető az országba érkező külföldi turistákat, valamint a belföldi túrákon (országjáráson, kiránduláson, városnézésen, szakmai programokon) résztvevő magyar vendégeket megismerteti az ország idegenforgalmi, kulturális, történelmi, művészeti értékeivel, nevezetességeivel magyar, illetve idegen nyelven. Az idegenvezető gondoskodik a csoport részére megrendelt szolgáltatások biztosításáról, valamint magyar csoportok külföldre kísérése során csoportkísérői teendőket lát el és tolmácsol. A idegenvezető képzés tantárgyai: Adminisztráció végzése Kommunikációs tevékenység gyakorlása Idegenvezetői adminisztrálás Idegenvezetés gyakorlat Idegenforgalom elmélet Betölthető munkakör: Idegenvezető (FEOR 3642)

Idegenvezető képzés

HTML

Friss topikok

2010.02.12. 18:29 Pinker

Az idegenvezető munkaköre


IDEGENVEZETŐ MUNKATERÜLET


1. Az idegenvezető szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör, foglalkozás:
FEOR 3642 Idegenvezető

2. Az idegenvezető szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
Az idegenvezető az országba érkező külföldi turistákat, valamint a belföldi túrákon
(országjáráson, kiránduláson, városnézésen, szakmai programokon) résztvevő magyar
vendégeket megismerteti az ország idegenforgalmi, kulturális, történelmi, művészeti értékeivel, nevezetességeivel magyar, illetve idegen nyelven. Az idegenvezető gondoskodik a
csoport részére megrendelt szolgáltatások biztosításáról, valamint magyar csoportok
külföldre kísérése során csoportkísérői teendőket lát el és tolmácsol

3. Az idegenvezető szakképesítéssel rokon szakképesítések:

  • 54 812 03 0000 00 00 Szállodai portás, recepciós
  • 52 812 01 0000 00 00 Hostess
  • 54 812 02 Protokoll és utazásügyintéző


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

http://idegenvezeto-tanfolyam-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr351752873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.